Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

SAMI saunakaivo PRO

 

Sami-saunakaivo PRO on vesijohdottomien saunojen pesuvesien imeytyskaivo. Matalan moduulirakenteen ja sisäkkäin menevien osien (kansi + pohja) ansiosta kuljettaminen onnistuu hyvin henkilöautolla. 

 

Suodatusmoduulin pohjassa ei ole roskia kerääviä kynnyksiä, vaan se on muista matalista saunakaivosta poiketen sileä ja varustettu sakkakupilla. Roskat huuhtoutuvat sakkakuppiin, joka on tuuletusputken alla. Asentaminen on erittäin helppoa.

 

Mitat

  • Sami-saunakaivo PRO: 130 litraa
  • Liitos 75mm viemäriputkeen
  • Suodatusmoduulin pituus: 1390 mm
  • Suodatusmoduulin leveys: 460 mm
  • Suodatusmoduulin + sakkakupin korkeus yhteensä: 350 mm
  • Ilmastusputki: 110 mm + ilmastushattu
  • Sakkapesän huoltoluukku: 160 mm
  • Materiaali: muovi

 

Sami-saunakaivon asennus-, käyttö- ja huolto-ohje

Saunan pesuvedet imeytetään maaperään suodatusmoduulissa olevien reikien kautta. Kiintoaines jää saunakaivossa olevaan sakkakuppiin, joka voidaan tarvittaessa tyhjentää. Tyhjennysväli vähintään kerran vuodessa (huoltoluukun kautta). Huoltoluukun ympärille voi laittaa sepeliä, joka on helppo poistaa huoltoluukun päältä huollon yhteydessä.

 

Saunakaivo asennetaan vettä läpäisevään maaperään. Saunakaivon pohjasta pohjaveden yläpintaan vähintään 1 m ja rantaan yli 10 metriä. (Tarkista aina suojaetäisyydet rakennuspaikkakuntasi ympäristöviranomaiselta.)

 

Saunakaivolle kaivetaan vähintään 0,5m - 1m syvä kuoppa. Pohja tasataan, kaato 10 - 20 mm sakkakupin suuntaan. Pohjalle levitetään vähintään 100 mm sora- tai sepelipatja. Soran tai sepelin täyttöä jatketaan saunakaivon sivuille, puoleen väliin saunakaivon korkeudesta. Lopputäyttö voidaan tehdä pintamaalla. Pinta muotoillaan sadevesien ohjaamiseksi pois kaivon päältä. Käytettäessä saunakaivoa talvella, on varmistettava riittävä routaeristys.

 

Tarkista aina tuotteen soveltuvuus rakennuskohteeseen rakennuspaikkakuntasi ympäristöviranomaiselta.

 

 

Lisää tietoa saunan viemäröinnistä 044-3311 577

 

 

Nettikaupasta 260 euroa + toimituskulut

 

 

Hinta: 260 EUR
Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.