Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

Toimitusehdot

Alla ovat Rotonetin ( y-tunnus  2169830-5 ) verkkokaupan tilausehdot.

Tilaaminen

Verkkokaupassa tilaaminen tapahtuu täyttämällä tilauslomakkeeseen täydellinen toimitus ja laskutusosoite yhteystietoineen sekä tilattavan tuotteen kappalemäärä.

Vahvistamme tilauksen sähköpostilla tai kirjeellä. Mikäli asiakas ei ole saanut vahvistusta pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun 044-3311 577. 

Asiakkaan tulee varmistaa, että joku ottaa tuotteen vastaan, tarkistaa ja kuittaa tuotteen vastaanotetuksi. Havaitut virheet tulee merkitä rahtikirjaan ja ottaa yhteyttä asiakaspalveluun. 

Hinnat

Kaikki verkkokaupan hinnat sekä toimitus ja maksukulut sisältävät voimassa olevan arvonlisäveron. Tuotteiden hintoihin lisätään toimituskulut. 

Toimitusajat

Kaikki toimitusajat ovat arvioituja toimitusaikoja, joihin voi tulla muutoksia tuotteista ja toimitusajan kohdasta riippuen. Ilmoitamme asiakkaalle, jos toimitusaika oleellisesti muuttuu. 

Toimitustavat

Toimitamme tuotteet postin ja matkahuollon kautta sekä jakeluna asiakkaan ilmoittamaan toimitusosoitteeseen. Toimitamme tuotteita tällä hetkellä vain Manner- Suomeen, autotien päähän.  (Toimituksista saarikohteisiin ja Ahvenanmaalle on sovittava erikseen.) 

Maksutavat

Maksutapoja ovat postiennakko ja ennakkolasku. Tilaus astuu voimaan, kun ennakkomaksu on maksettu. 

Takuu

Takuu on valmistajan tai maahantuojan antama lisäturva tuotteelle. Mikäli tuotteessa on jokin ongelma, autamme sinua saamaan yhteyden tuotteen valmistajaan. Rotonetin valmistuttamissa tuotteissa takuu on yksi vuosi. 

Tietosuojakäytäntö

Käytämme tilauksessa saatuja tietoja tilauksen käsittelyyn ja tavaran toimittamiseen. 

Palautusoikeus

Palautusoikeus on 14 päivää alkaen toimituspäivästä. Edellytämme, että tuote on käyttämätön, virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen. Ennen tuotteen palauttamista on aina otettava yhteyttä asiakaspalveluun.

Tarjouspyyntö, mittatilaus ja kirjallisesti erikseen vahvistetuissa tuotteissa ei ole peruutus-, eikä palautus- ja vaihto-oikeutta. Asennettu tuote on hyväksytty tuote. 

Muuta

Mikäli verkkokaupan toimitusajoissa, hinnoissa tai muissa teknisissä tiedoissa esiintyy virheitä teknisten vikojen tai inhimillisten virheiden takia pidätämme oikeuden olla toimittamatta tuotetta virheellisten tietojen vuoksi. Tällaisissa tapauksissa tiedotamme asiakasta, haluaako hän tilauksen tietovirheestä huolimatta vai haluaako hän perua tilauksen. Kaikissa tuotteeseen ja toimitukseen liittyvissä asioissa pyydämme ottamaan yhteyttä asiakaspalveluun 044-3311 577.

Emme vastaa goolen keräämistä tiedoista tai tuotekuvista, joissa voi ilmetä vanhoja hintoja. Vahvistamme kulloinkin voimassa olevat hinnat tarjouksen ja tai tilauksen yhteydessä aisakkaalle.

 

Rotonetin vastuu tuotteen huonoon saatavuuteen tai viranomais- ja maahantuonti- rajoituksiin rajoittuu aina kaupan purkamiseen ja maksettujen rahojen palauttamiseen. 

 

Rotonet pidättää oikeuden tilauksen perumiseen tuote- tai hintavirhetapauksissa.

 

Asiakkaan tulee noudattaa tarkasti laitteiden ja tuotteiden käyttö, turvallisuus- ja asennusohjeita.

 

ROTONET EI VASTAA KORONAN AIHEUTTAMASTA VIIVÄSTYKSISTÄ TOIMITUSAIKOIHIN.

 

Mahdollisissa riitatilanteissa noudatamme Kuluttajaviraston suosituksia.

Rotonet pidättää oikeuden sopimusehtojen muuttamiseen.

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.