Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

Kesäolohuone Lasiseiskari

 

 

Terassillinen kesäolohuone Lasiseiskari on moderni piharakennus, joka istuu selkeän designinsa ansiosta monenlaiseen maisemaan. Tilava ja moderni kesäolohuone, jossa valoa tuovat lasit kolmella seinällä. Täydellinen kesäiseksi olohuoneeksi, kesäkeittiöksi tai vierasmajaksi. Kätisyys voidaan valita.

 

 

Lasiseiskari on täydellinen illanviettoon, vierasmajaksi, ruoanlaittoon. Lasiliukuovet tuovat avaruutta ja valoa.

 

 

Seiskari jakautuu kahteen osioon: itse kesäolohuoneeseen ja terassiin. Kesäolohuoneen puoli on kokonaan laistettu kätevillä liukulaseilla. Voit siis liu’uttaa lasiseinät kiinni sääolosuhteiden niin vaatiessa ja nauttia auringonsäteistä Suomen kesän niitä suodessa. Lasituksen ansiosta maisema pysyy kuitenkin ihailtavissa. Kesäolohuoneesta tulee helposti lempipaikkasi pihallasi. Lisäksi sisustuskärpäsen puremat pääsevät nyt toteuttamaan itseään ja tyyliään myös ulkona.

 

 

Seiskarin terassiosion voit pyhittää lempiaktiviteetillesi, oli se sitten auringossa lekotteleminen mukavilla aurinkotuoleilla tai grillaaminen ja illanistujaiset perheen ja ystävien kanssa. Illan viiletessäkään ei tarvitse paeta kesäkeittiöstä sisätiloihin, vaan juhlat jatkuvat mukavasti lasitetussa Seiskarissa aivan grillikatoksen tuntumassa.

 

 

Lyhyesti sanottuna Seiskarissa yhdistyvät lasitetun terassin, olohuoneen ja huvimajan parhaimmat ominaisuudet – vieläpä tyylillä. Lasituksen ja selkeiden linjojen ansiosta Seiskari on moderni ja ulkomuodoltaan kevyt.

 

 

Kesäolohuone lasiseiskari toimitetaan suurelementteinä, joten se on nopea ja helppo koota. Lattia- ja katto toimitetaan irtolautoina. Rakennukset toimitetaan säältä suojattuna tarvikepakettina osissa suoraan kotiisi tai muuhun rekka-autolla mentävään paikkaan.

 

 

Perustusten mittapiirrokset lähetämme sähköpostilla heti tilauksen jälkeen. Tarvittaessa kuvat on mahdollista saada myös etukäteen.

 

 

Tuotetiedot:

Mitat 2 700 mm x 6 300 mm

Harjakorkeus 2 550/2 100 mm

Kerrosala 17,0 m2

Paino 1600 Kg

Seinämateriaalin vahvuus 21 mm

Painekyllästetty pohjarunko

Etu- ja sivuseinät lasiliukuovia

Toimitus suurelementteinä

Asennustarvikkeet kuuluvat toimitukseen

 

 

Toimitus sisältää:

Rakennuslupakuvat

Selkeät asennusohjeet

Painekyllästetty pohjarunko

Seinäelementit

Kattoelemntit (irtolautoina)

Lattiaelementit (irtolautoina)

Alumiini kiskot RR-23 + lasit

Otsalaudat

Kiinnitystarvikkeet

Lukko ja avain

Huomioithan, että katemateriaali ei kuulu toimitukseen.

Rahti määräytyy toimituspaikkakunnan mukaan

 

 

Kaipaatko lisää tietoa tuotteistamme, toimitusvaihtoehdoista, toimitusajoista ja asennuspalvelusta.

 

 

Varaa ilmainen suunnittelu

 

 

Soita 044-3311 577

 

 

Hinta: 9600 EUR
Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.