Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

Liuskekivi Oriveden musta

Oriveden musta liuskekivi on kotimainen Orivedeltä käsin louhittu tumma liuske. Oriveden liuskekivi poikkeaa muista liuskekivistä upealla luonnonmukaisella muodollaan ja kauniilla mattaisella, mutta kuitenkin valoa heijastavalla pinnallaan. Tästä syystä Orivesi Musta Liuskekivi onkin Suomen suosituin liuskekivi! Liuskekiven grafiitinharmaa ja märkänä lähes musta pinta ei pelkää kovaakaan rasitusta. Orivesi Musta liuskekivi sopii erinomaisesti myös alueille, joissa on ajoneuvoliikennettä. Alle 25 mm paksut kivet asennetaan aina laastiin, jolloin pohjatyöt on tehtävä huolella. Yli 25 mm liuskekivet voidaan asentaa kivituhkalle.
 
________________________________________

Liuskekiven koko ja hinta

Orivesi Musta liuskekivi on jaettu kolmeen eri kokoluokkaan:
kts.kuva.
________________________________________

Liuskekivi, koko M

Liuskekivi M koko soveltuu parhaiten käytettäväksi laastiasennuksissa esimerkiksi betoni- tai harkkopintojen verhoilussa. Ohut liuskekivi M sopii myös askelmiksi tai koristeeksi esimerkiksi kukkapenkkiin tai nurmikolle. Kivi kestää hyvin ihmisen painon, mutta piha-asennuksissa suosittelemme yli 2,5 cm paksujen liuskekivien käyttöä. Alle 2,5 cm paksuja liuskekiviä tulisi käyttää kivituhka-asennuksissa vain erikoistapauksissa.
Liuskekivi, koko L
Liuskekivi L soveltuu parhaiten liuskekivipatioiden ja liuskekivipolkujen tekemiseen. Yli 2,5 cm paksu liuskekivi asettuu hiekkaan tai kivituhkaan helposti, joten se pystytään asentamaan vakaasti.  Liuskekivi L on yleisin pihaliuskeiden koko, sillä se sopii moneen eri käyttötarkoitukseen erinomaisesti.
Liuskekivi, koko XL
Liuskekivi XL on nimensä mukaan isoa liuskekiveä. XL liuskekivellä voidaan tehdä yksittäisiä askelmia esimerkiksi nurmikolle tai sitä voidaan sekoittaa tavallisen L koon sekaan. XL liuskekivi sopii erityisen hyvin suurille kivettäville alueille, jolloin pinnasta saadaan näyttävä ja ympäristöön hyvin istuva.
Erikoisvalikoidut liuskekivet
Erikoistilauksesta teemme myös pinnaltaan erittäin tasaista lattiakiveä, jota käytetään mm. terasseissa ja sisäänkäynneissä. Mikäli olet epävarma kiven soveltuvuudensta käyttökohteeseenne, niin ottakaa yhteyttä myyntimme. Autamme teitä mielellämme oikean kivivalinnan kanssa.
________________________________________

CE-merkitty tuote

Pihaan asennettavat liuskekivet tulee CE-merkitä 1.7. 2013 lähtien. Liuskemestarit Oy on testannut kaikki louhimansa liuskekivet EN-standardien mukaisesti. Liuskemestareilla on louhimoillaan CE-merkinnän vaatima asianmukainen laadunvarmistusjärjestelmä.
Lataa tästä dokumentti liuskekiven CE-merkinnästä:
Orivesi Musta liuskekivi, Vaatimuksenmukaisuustodistus pihaliuskeille (DoP, Declaration of Performance)
 
________________________________________
 
Liuskekivi, hinta


Hinnat ovat Liuskemestareiden suositushintoja. Tuotteen loppuhintaan vaikuttaa toimitus- ja pakkauskulut. Voitte tiedustella tarjouksen tuotteesta paikalliselta jälleenmyyjältänne. Pidätämme oikeudet hinnanmuutoksiin. Tuotteen todellinen myyntihinta saattaa poiketa kotisivuilla esitetyistä hinnoista.

 

TUOTE M L XL XXL
Koko kpl/m² 5-11 4-9 2-5 1-3
Vahvuus mm 10-30 25-50 30-60 50-120
Paino kg/m² 60 100 110 100-200
Pakkauskoot m² 5 / 20  5 / 10 / 15 10 7

 

Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.