Huussi setti

UUTTA !

Huussisetti, uusi kätevä ja yksinkertainen kompostoiva ja suotonesteen erotteleva käymälälaite. Ilmastusmodulien ansiosta vaihtoastia toimii myös jälkikompostorina.

 

Tuote soveltuu kesäkäyttöön ulkona. Huussisetti on edullinen vaihtoehto vanhoihin ja uusiin huussirakennuksiin. Huolto kätevästi ulkokautta. Kun astia on täynnä vaihdat vain astian. EI KÄYMÄLÄJÄTTEEN KAIVAMISTA.

 

Asennus on todella helppoa ja nopeaa. Suotonestealtaassa on vakiona kaato suotonesteelle. Altaassa olevat kiskot ja huussiastiassa olevat tukevat kahvat helpottavat astian vaihtamista.

 

 Kaikki osat on helposti puhdistettavia. Kapasiteettia voidaan kasvattaa rajattomasti.

 

Materiaali: Laadukas pakkasen kestävä muovi.

 

Tekniset tiedot: Suotonestealtaan syvyys 480 mm, leveys 480 ja korkeus 70 mm. Huussiastian korkeus 650 mm ja yläosan leveys 500 mm. Suotoneste astian tilavuus 20 litraa ja huussiastian tilavuus 84 litraa.

 

Lisävarusteet:

Vaihtoastia ( sisältää ilmastusmodulit ja lukittavan kannen ) lisähintaan 140 euroa. Saatavana myös tuuletusputki 75 mm ja tuuletushattu. Kysy lisää.

 

Huussisetti ( sisältää huussiastian, suotonestealtaan, ilmastusmodulit ja suotonesteastian ) 260 euroa + toimituskulut

Hinta: 260 EUR
Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.