Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

Huussi setti

 

 

Huussisetti, uusi kätevä ja yksinkertainen kompostoiva ja suotonesteen erotteleva käymälälaite. Ilmastusmodulien ansiosta vaihtoastia toimii myös jälkikompostorina.

 

 

Tuote soveltuu kesäkäyttöön ulkona. Huussisetti on edullinen vaihtoehto vanhoihin ja uusiin huussirakennuksiin. Huolto kätevästi ulkokautta. Kun astia on täynnä vaihdat vain astian. EI KÄYMÄLÄJÄTTEEN KAIVAMISTA.

 

 

Asennus on todella helppoa ja nopeaa. Suotonestealtaassa on vakiona kaato suotonesteelle. Altaassa olevat kiskot ja huussiastiassa olevat tukevat kahvat helpottavat astian vaihtamista. Kaikki osat on helposti puhdistettavia. Kapasiteettia voidaan kasvattaa rajattomasti.

 

 

Toimitus sisältää

Huussisetti  sisältää huussiastian, suotonestealtaan, ilmastusmodulit ja suotonesteastian. Materiaali pakkasen kestävä muovi.

 

 

Tekniset tiedot:

Suotonestealtaan syvyys 480 mm, leveys 480 ja korkeus 70 mm. Huussiastian korkeus 650 mm ja yläosan leveys 500 mm. Suotoneste astian tilavuus 20 litraa ja huussiastian tilavuus 84 litraa.

 

Lisävarusteet:

Vaihtoastia ( sisältää ilmastusmodulit ja lukittavan kannen ) lisähintaan 160 euroa. Saatavana myös tuuletusputki 75 mm ja tuuletushattu. 

 

 

Lisää tietoa tuotteesta 044-3311 577

 

 

Netti kaupasta  280 euroa + toimituskulut

 

 

Hinta: 280 EUR
Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.