Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

PARRA-SAUNAPATA 80S

 

PARRA-SAUNAPADAT

 

PARRAn puulämmitteinen saunapata on nopea ja taloudellinen vedenlämmitin suureenkiin käyttöön. Lisävarusteena on saatavilla lämmönvaihdin, joka mahdollistaa paineveden kuumentamisen. Painevettä voidaan kuumentaa aina, kun padan vesi on kuumaa ja padassa on tuli. Saunapata on oiva valinta esimerkiksi silloin, kun haluat pihasaunaan mutta et lämminvesivaraajaa.

 

PARRA-SAUNAPATA  80 S

 

Täysin ruostumaton rakenne, mikä tekee tuotteesta pitkäikäisemmän aikaisempaan valettuun pataan näden. uusitun tulipesän ja ilmakanavien ansiosta palaminen on tehokkaampaa. Lisäksi tulipesän rakenteessa käytetty erikoisterästä ja tulilevyt ovat ruostumattomia ja tulenkestäviä.

 

Padan ulkopinta ei polta, sillä padassa on kaksi erillistä sisäkkäistä heijastinpeltiä padan ympärillä. Tämän ansiosta vesi pysyy padassa pitempään lämpimänä.

 

Ruostumaton ulkokuori on vahvuudeltaan 25 % vahvempaa kuin aikaisemmin. Ruostumaton Parra-pata 80 S on huomattavasti kevyempi ( 40 kg ) kuin valettu pata ( 70 kg ). Lisävarusteena jalusta padan alle.

 

 

Tekniset tiedot:

Tilavuus 80 litraa

Korkeus 735 mm

Leveys 592 mm

Syvyys 592 mm

Takaliitos: korkeus keskelle aukkoa 535 mm

Savuaukon halkaisija 145 mm

Paino 40 kg

 

Nettikaupasta 763 euroa + toimituskulut

Hinta: 763 EUR
Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.