Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

Lämmönvaihdin

PARRA lämmönvaihtimet valmistetaan kupariputkesta, joka mahdollistaa maksimaalisen hyötysuhteen ja antaa parhaan mahdollisen lämpötehon. Lämmönvaihdin lasketaan PARRA padan vesitilaan, putkisto kiertää ulkolaitoja jättäen keskustan vapaaksi vesipadan normaalikäyttöä varten.

 

Lämmönvaihdin korokartiolla toimitetaan asennusvalmiina. Liitäntäsarja venttiileineen on kiinnitetty korokekartioon, jonka päälle padan kansi sopii ilman muutostöitä. Vaihdin on helppo lisätä PARRA pataan myös jälkikäteen. Padan tulipintojen puhdistaminen helpottuu, kun vaihdin voidan irroittaa pikaliittimillään vesijohtoverkosta. Siten vesikattilan nostaminen ylös padasta puhdistusta varten ei edellytä työkalujen käyttöä.

 

Talvisäilytys:Jäätymisen estämiseksi padan vesikattila tyhjennetään vedestä. Lämmönvaihdin nostetaan pois padasta, tyhjennetään se kääntämällä ylösalisin ja säilytetään kuivassa ja lämpimässä tilassa.

 

Lämmönvaihtimesta saadaan lämmin käyttövesi esim. suihkuun ja tiskialtaalle. Kuuman veden lämpötilasäädin on termostaatilla varustettu sekoitusventtiili, jolla voidaan säätää kuuman veden läpötila 35 - 60 asteeseen. Lämpötila säädin mahdollistaa myös muoviputkien käytön kuumavesiputkena.

 

 

Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.