Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

MUTA ruoppari

 

KAUKOSÄÄTIMELLÄ OHJATTAVA UUTUUS RANNAN RUOPPAUKSEEN 

 

10 vuoden käyttökokemus käsikäyttöisten ruoppauslaitteiden kehittämisestä on jalostunut uuteen MUTA ruoppariin, joka on suunniteltu käytettäväksi kaukosäätimellä toimivalla köysivinssillä. Käyttö turvallisesti MUTA ruopparin takaa. Varmista aina, että ketään ei ole MUTA ruopparin ja vinssin välissä tai vaara-alueella.

 

MUTA ruoppari on äärimmäisen helppo, kevyt ja mukava käyttää ja ohjata kaukosäätimellä.

 

MUTA ruopparissa on vakiona hammastettu vetolevy ja kätevä kippitoiminto. Tyhjennys onnistuu helposti ja kevyesti nostamalla ruoppauslaite pystyasentoon vetokahvan ja takana olevan narun avulla.

 

Ruoppaus aloitetaan purkamalla vinssistä köysi kokonaan ja kiinnittämällä se ruoppauslaitteen varteen. MUTA ruoppari nostetaan rannassa styroxlevyn päälle ja uitetaan ruoppauspaikalle. Laite putoaa pohjaan ruoppausasentoon, kun vinssiköydestä vedetään rantaan päin.

 

Ruoppauksen etenemistä voi ohjata ja seurata vedestä, veneestä tai rannalta käsin kaukosäätimen avulla. Vetolevy ohittaa pienemmät esteet nousemalla ylöspäin, myös vetolevyn muoto ja vetokahva auttaa kivien kiertämisessä. Vetolevyn ansiosta MUTA ruoppaaja nousee hyvin myös rannalle. Jos pohjassa on jokin este, esim. kaksi kiveä vierekkäin, vinssi pysäytetään heti kaukosäätimestä, vapautetaan vinssinköyttä ja kierretään este.

 

MUTA ruoppari on nimensä mukaisesti suunniteltu irtonaisen mudan ja mädäntyvän kasvimassan poistamiseen. Vesi jää järveen ja kiintoaine tulee rannalle.

 

MUTA ruoppari on tehokas ja edullinen vaihtoehto omatoimiseen rannan ruoppaamiseen. Soveltuu hyvin myös aijemmin ruopattuihin rantoihin ja lampien puhdistamiseen. Kuljetus onnistuu henkilöauton peräkontissa.

 

Testissä on käytetty TYREXIN köysivinssiä 28 m köydellä ja kaukosäätimellä. Akkuna testissä oli 80 Ah vapaa-ajan akku, joka kestää käyttöä n. 4-6 h. Kätevän vinssin ja akun alustan saa toisiinsa kiinnitetyistä kuormalavoista ja vanerilevystä. Vinssi kiinitetään alustaan vinssin pohjalevyn avulla. Kuormalavat ankkuroidaan tukevasti maahan tai muuhun tukevaan paikkaan. Kuormalavojen paikkaa on helppo muuttaa rannassa. Varmista, että vinssin köysi ei hankaa kiviin tai maahan rannassa.

 

 

NOUDATA AINA KÄYTETTÄVÄN VINSSIN KÄYTTÖOHJETTA

 

 

Tekniset tiedot:

Kokonais leveys 800 mm

Syvyys vetolevyn kanssa 750 mm

Korkeus 300 mm

Paino 9,5 kg

 

 

Lisää tietoa rannanruoppauksesta 044-3311 577

 

 

Hinta 680 euroa + toimituskulut

( hinta ei sisällä vinssiä, vinssin pohjalevyä ja vapaa-ajan akkua )

 

 

Hinta: 680 EUR
Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.