Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

MUTA ROBOT imupää lietepumppuun

 

Pitkän kehitystyön tuloksena syntyi uusi puhdistustoiminolla varustettu imupää lietepumppuihin. Imupää soveltuu irtonaisen mudan ja lietteen poistoon.

 

Imupään puhdistus ja ruoppauskohdan muuttaminen onnistuu kätevästi imupäässä kiinniolevan veonarun avulla. Vetonarun edestakainen liike puhdistaa imupään reikiä. (imupäätä ei tarvitse nostaa pois vedestä puhdistusta varten).

 

Imupään korkeutta vedessä voidaan säätää portaattomasti erillisen kellukkeen avulla (lisävaruste). Imupää on mahdollista asettaa irtonaisen mutakerroksen alareunaan, näin estetään pohjalla olevien kasvien, juurien ja kivien meneminen lietepumppuun.

 

Huom ! Ruoppauksessa käytettävän lietepumpun läpimenevän kiintoaineen koko pitää olla vähintään sama, kuin imupään reikien koko.

 

Valmistamme MUTA ROBOT imupäitä lietepumppuun myös mittatilauksena 2 tuuman (50mm) lähdöllä ja lietepumppuun sopivalla reijityksellä.

 

Suosittelemme lisäksi pohjalla olevan kiinteän mätänevän kasvimassan poistoon edullista LUMME ruoppasukolaa tai LUMME heittoruoppauskolaa.

 

Tekniset tiedot.

Pituus 1050 mm

Halkaisija 160 mm

Materiaali, muovi, alumiini ja teräs

Liitäntä 3 tuumaa (75mm)

 

 

Lisää tietoa imuruoppauksesta 044-3311 577

 

 

MUTA ROBOT imupää lietepumppuun 360 euroa + toimituskulut

 

 

Hinta: 360 EUR
Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.