Käytämme evästeitä käyttökokemuksen parantamiseen, sivuston kehittämiseen sekä markkinointi tarkoituksiin.

Liuskekivilaatta Himalaja Musta

Himalajan -sarjaan kuuluvat liuskekivilaatat ovat aidosta mustasta liuskekivestä sahaamalla tehtyjä kivilaattoja. Kiven näkyyviin jäävä pinta on käsityönä kiilalla halkaistu. Kivilaatan alapinta on jyrsitty, jolloin kivestä saadaan lähes tasapaksu. Paksuuskalibroitu liuskelivilaatta on helppo asentaa. Kiven väri säilyy lähes muuttumattomana vuodesta toiseen.

 

Musta liuskekivimateriaali on ammattitaidolla valikoitu. Kiven erittäin suuri taivutuslujuus ja kiven tiiviys takaavat erittäin hyvän kestävyyden. Luononkivissä, kuten myös liuskekivissä, saattaa esiintyä luonnollista värimuutosta kuten esimerkiksi pinnan ruostumista tai kalkin muosodtumista. Himalaja liuskekivissä pinnan värimuutokset ovat hyvin vähäisiä.

 

2 cm ja 3 cm paksut kivilaatat voidaan asentaa suoraan hiekan päälle, mutta suosittelemme kivien asentamista maakosteaan betoniin. Oikein asennettuna kivi soveltuu myös paikoitusalueille. Vain 3 cm paksulla liuskelaatalla voidaan pinnoittaa muun muuassa sisäänkäynnit, autopaikat ja terassit. Laatat soveltuvat myös käytettäväksi pihamuurien kansikivenä. Kivituhkaan tai maakosteaan betoniin asennetetut liuskekivilaatat voidaan saumata itsestään kovettuvalla Gftk vdw 840 sauma aineella.

 

12 mm paksulla liuskekivilaatalla voidaan pinnoittaa muun muassa sisätilojen lattioita ja seiniä sekä ulkotilojen julkisivuja ja terassipintoja. Lisätietoja laattakoosta sekä asennuksesta voit kysyä myynnistämme.

 

Himalaja Musta liuskelaattojen koko

Nimellispaksuus                   koko

12 mm                                300 x 600 mm

12 mm                                400 x 600 mm

20 mm                                300 x 600 mm

20 mm                                400 x 600 mm

30 mm                                 300 x 600 mm

40 mm                                 400 x 600 mm

Toleranssi + / - 3 mm, koko + / - 2 mm

CE Merkitty tuote

 

 

 

 

Tulosta

ROTONET on enemmän kuin nettikauppa. Tuotteiden lisäksi saat meiltä myös asennuspalvelun. Kaikki tuotteet tehtaan hinnoilla. Tutustu alan uutuuksiin ja laajaan mallistoon.